sophie elise isak

Hyggelig å se det på TV. Farmen-romanse mellom Isak og Sophie Elise.


88bor7efqbgjem

Vi satser hardt på de beste nyhetene fra ditt nærmiljø sterke reportasjer videoer og meninger.

. Mange undret seg om det var årsaken til bruddet med hennes eks-kjæreste Kristoffersen. Den gang tok 37-åringen et knallhardt oppgjør med de involverte og formidlet at én av dem måtte reise hjem. Sophie Elise Isachsen 26 hadde en liten nedgang fra 20172018 men i 2019 kunne influenceren skilte med nær 42 millioner kroner i inntekt.

Alex Iversen TV 2 Vis mer. Sophie Elise Isachsen 27 kommenterer ryktene som har spredt seg om hun og Isak Dreyer 27. Marna har løyet for de andre deltakerne.

Siden Sophie Elise bekreftet at forholdet mellom henne og Kasper Kristoffersen var over er det flere som har spekulert i romanse mellom henne og bodøværingen Isak Dreyer. Vårt mål er å gi deg de beste historiene om Bodø og bodøværinger. Hedret Arif i Hver gang vi møtes VG anmeldte låt for låt.

Mer ved på ilden mellom Sophie Elise og Isak Av Aksel Egge 06022022 2130 Få full tilgang til Bodøs lokalavis. Vet at det er rykter om oss Isachsen og Dreyer fant fort tonen under innspillingen. Isak Dreyer og Sophie Elise Isachsen var blant dem som drev urent spill inne på gården.

Storbonden er irritert på de andre deltakerne. De møttes under innspillingen av Farmen kjendis som kommer på TV i 2022. Spesielt etter at en video av de to nordlendingene har spredd seg på sosiale medier.

Sophie Elise svarer på romanseryktene med Farmen-Isak. Har følelser for Isak. Hvem det ble var opp til.

Nå kan du få Bodø Nu for kun 99 kroner i 1 måned.


Nzjrbuqdmooxqm


Will Be Surprised If I Make A Bang In Farmen Kjendis Vg


Guz Kod Yfwa7m


Farmen Kjendis Tv2 Sophie Elise Svarer Pa Romanseryktene Med Farmen Isak Vet At Det Er Rykter Om Oss


Sophie Elise Delte Seng Med Intervjuobjekt Vg


Sophie Elise Om Bruddet Ingen Vonde Folelser Vg


Ytr8yccnbtn9gm


Bt K6bjvuq9mrm


Sophie Elise Om Bruddet Ingen Vonde Folelser Vg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel